Revolution Slider Error: Slider with alias slider-mobiel-trouwen not found.
Maybe you mean: 'thuis-slide' or 'mobiel-slider-brasserie'
Revolution Slider Error: Slider with alias trouwen-slider not found.
Maybe you mean: 'thuis-slide' or 'mobiel-slider-brasserie'

Trouwen

Brasserie OCK is een unieke plek om elkaar het JA-woord te geven, het toppunt van romantiek.
Geniet in een bosrijke omgeving van een rustieke, romantische en magische bruiloft. Omarm de prachtige natuurlijke setting en vul die aan met de mooiste decoratie om je perfecte bruiloft te creëren. Stel je voor: schattige lampionnen, een met rozen gedecoreerd prieeltje en lantaarns langs het pad.

 

Of je nu droomt van een  festival-bruiloft, een romantische, een winterse bruiloft, een rustieke bruiloft met een magisch en feeëriek thema of juist helemaal all-in chic wilt gaan , OCK maakt het samen met jullie  mogelijk en is daarom dè perfecte trouwlocatie!

 

Ceremonie
Wie droomt er niet van een ceremonie midden in het groen.
Brasserie OCK is door de Gemeente Den Haag aangewezen als officiële trouwlocatie.
Gemeente Den Haag dient een door beide partijen ondertekend formulier te ontvangen, genaamd ‘akkoordverklaring vrije trouwlocatie’
De ondertrouw vindt plaats in de eigen Gemeente. Het uitkiezen van de ambtenaar en de bijbehorende kosten worden direct tussen jullie en afdeling Burgerzaken van Gemeente Den Haag afgehandeld.

 

De ceremonie kan voltrokken worden in de zijvleugel van het landhuis, binnen in de Brasserie of in de groene tuin. (met als achtergrond het getjilp van de vogeltjes). We weten allemaal dat het Nederlandse weer (zelfs in de zomer) een beetje temperamentvol kan zijn, dus trouwen in de openlucht kan nogal tricky zijn.  Neem je graag het zekere voor het onzekere? Dan is het een idee om te kiezen voor een grote stretchtent waar jullie naar kunnen uitwijken.

 

Bubbels

Na de ceremonie is het natuurlijk tijd voor een proostmomentje. Origineel en eigentijds om dit te doen vanuit 1 van onze foodtrucks. Of wat dacht je van een proost momentje onder de pergola van de moestuin.

Een bruidstaart die bijna te mooi is om op te eten ? Wij kunnen de prachtigste bruidstaart(en) voor jullie verzorgen maar we geven jullie ook de vrijheid om dit zelf te regelen.

 

Diner

Natuurlijk zijn er ook talloze mogelijkheden voor het diner. Van sfeervol dineren aan mooi gedekte lange tafels met kleurrijke veldbloemen, tot een heerlijk informeel Italian style diner of een ongedwongen barbecue die geserveerd wordt vanuit de ambachtelijke, met houtskool gestookte buitenkeuken. Niets is te gek!

 

Voetjes van de vloer

en feesten maar…met een  DJ , swingende band door ons uitgezocht of door jullie. Brasserie OCK is uitermate geschikt voor een spetterend feest, de ultieme afsluiting van jullie droomdag. Wij serveren jullie favoriete drankjes bijv vanuit een toffe Gin-Tonic Bar.

Terwijl er binnen gedanst wordt is het buiten knus en gezellig bij een knetterend vuur. Jullie gasten lopen aan het eind van de avond naar huis via het met lantarentjes verlichte pad… en voor jullie ? happily ever after begint in OCK…

Dus wil je ook een onvergetelijke trouwdag waar je nog jarenlang met veel liefde en blijdschap aan terug kunt denken?

Laten we dan samen jullie  perfecte bruiloft organiseren in Brasserie OCK, de locatie waar (bijna) alles mogelijk is.

 

 

Foto & Sfeer Impressie