Chalet ‘La Douce Rêverie’

Prachtig chalet voor 10 personen in Vaujany, Franse Alpen. Het gebied van Alpe d’Huez ligt in het departement 38 Isère, Frankrijk. Het gebied is bekend vanwege zijn talloze sportieve activiteiten.

Het luxe chalet heeft een fantastisch uitzicht op het stuwmeer. In de tuin of op het terras is het heerlijk vertoeven. Er zijn 5 slaapkamers. In de living bevindt zich een open haard & een moderne keuken.

Het chalet ligt aan de voet van de klim naar Oz/Vaujany.

5 min met auto naar de skilift in Allemont die je vervolgens brengt naar het gebied van Alpe d’Huez.

Het skigebied van L’Alpe d’Huez telt ruim 250 kilometer piste en staat bekend om zijn vele zonuren. Het skigebied is gelegen richting het zuiden maar dit gaat gelukkig niet ten koste van de sneeuw vanwege de hoogte (Pic Blanc 3333 mtr) .

Bijna jaarlijks keert de Alp terug in de Tour de France. Het is ondertussen één van de bekendste fietsbergen geworden in Frankrijk. Alpe d’huez wordt ook wel de Hollandse berg genoemd vanwege het groot aantal Nederlanders dat er ooit een tourrit won. Inmiddels heeft het evenement Alpe d’Huzes naamsbekendheid gekregen. Opbrengst van dit evenement gaat naar het KWF.

Andere activiteiten zijn onder andere wandelen, mountainbiken, parapenten, triathlon, etc.

Link naar meer info & reserveren:

Reserveer direct