Brasserie OCK

Brasserie OCK ligt midden in het groen in Landgoed Ockenburgh. Het hippe en stijlvolle restaurant heeft een unieke ligging. Brasserie OCK is gehuisvest in een glazen kas (Kasserie) en is ruim opgezet en licht. De Brasserie is zeer kindvriendelijk en grenst aan een groene zit- en speelweide en een bloemen- en moestuin. De tuin wordt geheel onderhouden door vrijwilligers van de Stichting tot behoud van Historische Buitenplaats Ockenburgh.

 

Iedere zondagmiddag is er live muziek. We organiseren talloze evenementen voor jong en wat minder jong. Onze taarten zijn huisgemaakt. Geniet van een heerlijk kopje verse munt thee uit eigen tuin, een glaasje biologische wijn, eigen gebrouwen OCK bier en een OCK tapasplank. Ook verzorgen wij met onze bekende gastvrijheid feesten, partijen of bedrijfsevenement. Brasserie OCK is een prachtig, unieke en romantisch trouwlocatie midden in het groen. Geheel in eigen stijl verzorgen wij jullie droombruiloft.

 

Bij Brasserie OCK houden wij van de natuur en van het goede leven. We proberen voedselverspilling tegen te gaan door slim in te kopen en te improviseren met de ingrediënten die voorhanden zijn. Bij OCK gaat het niet alleen om betrokkenheid vanuit de buurt,  we gaan ook bewust met eten om. In de keuken werken we het liefst met verse, biologische seizoensproducten uit eigen streek. Als het kan ook nog uit eigen moestuin. Lekker en eerlijk.

 

Proef zelf maar.

 

Kom snel langs, het OCK team staat klaar om jullie te verwelkomen.