Foodtruck Big Red OCK

Big Red OCK, toffe knalrode foodtruck te huur en inzetbaar op evenementen van klein tot groot

Eerlijke lekkernijen met liefde en plezier

Vanuit de Big Red OCK, een oldtimer Renault Estafette, serveren wij met liefde en plezier pure en eerlijke lekkernijen en heerlijke drankjes.  Tijdens festivals, evenementen,  bruiloften, borrels en feestjes, zowel zakelijk als in de privésfeer.

Ook is de foodtruck los te huur bij evenementen. Als “rijdende keuken” of voor promotionele doeleinden, originele beursstand, als informatiestand bij een open dag van een school, aankleding van een bedrijfsevenement, stylingopdracht, reclamespot, uitgifte van informatiemateriaal of fotoshoot.

 

De Big Red OCK is multi-inzetbaar en een knalrode eye catcher.

Big Red OCK is een onderdeel van OCK & More en kan ook extern worden gehuurd.

 

Wat staat er op het menu?

Alles is mogelijk!

Dat bepalen wij graag in overleg met jou! Wil je een lunch, picknick of stevige snack aan het eind van de middag? Dan hebben we heerlijke taco’s, hotdogs, salades, sandwiches en diverse soepen op het menu staan. Onze eigen favoriet zijn onze Poké Bowls. Hip en trendy, gezond èn lekker. Ook een aangeklede borrel, welkomstcocktail of dessertbuffet verzorgen wij met liefde en plezier. Proef ook onze limonades en drankjes met Caraïbische twist. Uiteraard staat de Big Red OCK met warme chocolademelk en glühwein om jullie op te warmen bij de schaatsbaan van Ockenburgh.

Mocht je iets  in gedachten hebben, dan horen wij dat graag, wij zijn flexibel in ons aanbod en staan open voor jouw ideeën.

 

Info & boekingen

Voor elk event inzetbaar!

Van kleinschalig verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, tot zakelijke gelegenheid, wij komen graag met onze foodtruck naar jouw evenement! In overleg stellen we een passend arrangement samen.

De foodtruck is ingericht met twee koelkasten, een diepvriezer, een inductieplaat, een werkbank, stromend water en aansluiting voor elektra. Wij zorgen ervoor dat de bus op locatie wordt gebracht en halen hem na afloop weer op. Tevens hebben wij aanvullend meubilair optioneel te huur erbij, zoals bistrootjes, krijtborden, statafels, bierbanken etc.

 

Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en een offerte op maat.